Privatnosti

Web stranica Ekupi Elektronicka u vlasništvu je tvrtke Elektronicka, koja je voditelj obrade vaših osobnih podataka.

Donijeli smo ovu Politiku privatnosti koja određuje kako postupamo s podacima koje prikuplja Elektronicka, a koja također pruža svrhe u koje trebamo prikupiti određene osobne podatke o vama. Stoga biste trebali pročitati ovu politiku privatnosti prije korištenja web stranice Elektronicka.

Brinemo o vašim osobnim podacima i predani smo osiguravanju njihove povjerljivosti i sigurnosti.

Osobni podaci koje prikupljamo:

Kada posjetite stranicu, automatski prikupljamo određene podatke o vašem uređaju, uključujući podatke o vašem web pregledniku, IP adresi, vremenskoj zoni i nekim kolačićima instaliranim na vašem uređaju. Osim toga, dok pregledavate web stranicu, prikupljamo podatke o pojedinačnim web stranicama ili proizvodima koje pregledavate, web stranicama ili pojmovima za pretraživanje koji su vas uputili na web mjesto i načinu na koji komunicirate s web stranicom. Te automatski prikupljene podatke nazivamo “podacima o uređaju”. Osim toga, možemo prikupljati osobne podatke koje nam dostavite (uključujući, ali ne ograničavajući se na, ime, prezime, adresu, podatke o plaćanju itd.) tijekom registracije kako bismo mogli izvršiti ugovor.

Zašto obrađujemo vaše podatke?

Naš glavni prioritet je sigurnost korisničkih podataka i kao takvi možemo obrađivati samo minimalne korisničke podatke, samo u mjeri u kojoj je to apsolutno potrebno za održavanje web stranice. Automatski prikupljeni podaci koriste se samo za identificiranje potencijalnih slučajeva zlouporabe i za utvrđivanje statističkih podataka o korištenju web stranice. Ti se statistički podaci na drugi način ne prikupljaju kako bi se identificirao bilo koji određeni korisnik sustava.

Možete posjetiti web stranicu bez da nam kažete tko ste ili otkrijete bilo kakve informacije pomoću kojih bi vas netko mogao identificirati kao određenu i prepoznatljivu osobu. Međutim, ako želite koristiti određene značajke web stranice ili ako želite primiti naš newsletter ili pružiti druge detalje ispunjavanjem obrasca, možete nam dati osobne podatke, kao što su vaš e-mail, ime, prezime, grad prebivališta, organizacija, telefonski broj. Možete odlučiti da nam nećete pružiti svoje osobne podatke, ali tada možda nećete moći iskoristiti određene značajke web stranice. Na primjer, nećete moći primati naš newsletter ili nas kontaktirati izravno s web stranice. Korisnike koji ne znaju koje su informacije obvezne pozivamo da nam se jave putem info@ekupi-elektronicka.com

Vaša prava :

Ako ste rezident Europe, imate sljedeća prava u vezi s vašim osobnim podacima:

Pravo na informiranje.
Pravo na pristup.
Pravo na ispravak.
Pravo na brisanje.
Pravo na ograničavanje obrade.
Pravo na prenosivost podataka.
Pravo na prigovor.
Prava koja se odnose na automatizirano donošenje odluka i profiliranje.

Ako želite ostvariti ovo pravo, obratite nam se putem dolje navedenih podataka za kontakt.

Osim toga, ako ste europski rezident, napominjemo da obrađujemo vaše podatke kako bismo izvršili ugovore koje možemo imati s vama (na primjer, ako naručite putem web stranice) ili na drugi način kako bismo slijedili naše gore navedene legitimne poslovne interese. Osim toga, imajte na umu da se vaši podaci mogu prenijeti izvan Europe, uključujući Kanadu i Sjedinjene Države.

Veze na druga web-mjesta :

Naša web stranica može sadržavati poveznice na druge web stranice koje nisu u našem vlasništvu ili pod našom kontrolom. Imajte na umu da nismo odgovorni za ove druge web stranice ili prakse privatnosti trećih strana. Potičemo vas da budete svjesni kada napustite našu web stranicu i da pročitate izjave o privatnosti svake web stranice koja može prikupljati osobne podatke.

Informacijska sigurnost :

Podatke koje pružate na računalnim poslužiteljima osiguravamo u kontroliranom i sigurnom okruženju, zaštićenom od neovlaštenog pristupa, korištenja ili otkrivanja. Održavamo razumne administrativne, tehničke i fizičke zaštitne mjere za zaštitu od neovlaštenog pristupa, korištenja, izmjene i otkrivanja osobnih podataka pod njihovom kontrolom i skrbništvom. Međutim, ne može se jamčiti prijenos podataka putem Interneta ili bežične mreže.

Divulgation légale

:

Otkrit ćemo sve podatke koje prikupljamo, koristimo ili primamo ako to zahtijeva ili dopušta zakon, kao što je poštivanje sudskog naloga ili sličnog pravnog postupka, i kada u dobroj vjeri vjerujemo da je otkrivanje potrebno za zaštitu naših prava, vaše sigurnosti ili sigurnosti drugih, istraživanje prijevare ili odgovor na vladin zahtjev.

Informations de contact

:

Ako nas želite kontaktirati kako biste dodatno razumjeli ovu politiku ili ako nas želite kontaktirati u vezi s bilo kakvim pitanjima koja se odnose na pojedinačna prava i vaše osobne podatke, možete poslati e-poštu na info@ekupi-elektronicka.com

Scroll naar boven