Opći uvjeti poslovanja

Dobrodošli u EKUPI ELEKTRONICKA!

Ovi opći uvjeti opisuju pravila i propise koji se odnose na korištenje internetske stranice EKUPI ELEKTRONICKA, koja se nalazi na https://www.ekupi-elektronicka.com/ adresi.

Pristupanjem ovoj web stranici pretpostavljamo da prihvaćate ove uvjete i odredbe. Nemojte nastaviti koristiti EKUPI ELEKTRONICKA ako ne pristajete na sve uvjete navedene na ovoj stranici.

Kolačići:

Web stranica koristi kolačiće kako bi personalizirala vaše mrežno iskustvo. Pristupanjem EKUPI ELEKTRONICKA pristali ste koristiti potrebne kolačiće.

Kolačić je tekstualna datoteka koju poslužitelj web stranice postavlja na vaš tvrdi disk. Kolačići se ne mogu koristiti za pokretanje programa ili isporuku virusa na vaše računalo. Kolačići su vam jedinstveno dodijeljeni i može ih čitati samo web poslužitelj u domeni koja vam je izdala kolačić.

Možemo koristiti kolačiće za prikupljanje, pohranu i praćenje podataka u statističke ili marketinške svrhe za upravljanje našom web stranicom. Imate mogućnost prihvatiti ili odbiti neobavezne kolačiće. Postoje određeni obvezni kolačići koji su potrebni za rad naše web stranice. Ovi kolačići ne zahtijevaju vaš pristanak jer i dalje rade. Imajte na umu da prihvaćanjem obveznih kolačića prihvaćate i kolačiće trećih strana, koji bi se mogli koristiti putem usluga koje pružaju treće strane ako koristite ove usluge na našoj web stranici, na primjer, prozor za prikaz videozapisa koji pružaju treće strane i integrirani su u našu web stranicu.

Dozvola:

Osim ako nije drugačije navedeno, EKUPI ELEKTRONICKA i/ili njegovi davatelji licence posjeduju prava intelektualnog vlasništva nad svim materijalima na EKUPI ELEKTRONICKA. Sva prava intelektualnog vlasništva su pridržana. Možete mu pristupiti iz EKUPI ELEKTRONICKA za vašu osobnu upotrebu, podložno ograničenjima navedenim u ovim uvjetima i odredbama.

Ne smijete:

Kopirajte ili ponovno objavite elemente iz EKUPI ELEKTRONICKA.
Prodajte, iznajmite ili podlicencirajte materijal od EKUPI ELEKTRONICKA.
Reproducirajte, duplicirajte ili kopirajte materijal iz EKUPI ELEKTRONICKA.
Redistribucija sadržaja iz EKUPI ELEKTRONICKA

Ovaj Sporazum stupa na snagu od datuma ovog sporazuma.

Određeni dijelovi ove web stranice nude korisnicima mogućnost objavljivanja i razmjene mišljenja i informacija u određenim područjima web stranice. EKUPI ELEKTRONICKA ne filtrira, ne uređuje, ne objavljuje ili pregledava komentare prije nego što se nađu na web stranici. Primjedbe ne odražavaju stajališta i mišljenja EKUPI ELEKTRONICKA, njegovih zastupnika i/ili povezanih društava. Komentari odražavaju stavove i mišljenja osobe koja ih objavljuje. U mjeri u kojoj je to dopušteno primjenjivim zakonom, EKUPI ELEKTRONICKA nije odgovorna za bilo kakve primjedbe ili bilo kakvu odgovornost, štetu ili troškove koji su nastali i/ili nastali kao rezultat korištenja i/ili objavljivanja i/ili pojavljivanja komentara na ovoj web stranici.

EKUPI ELEKTRONICKA zadržava pravo pratiti sve komentare i ukloniti sve komentare koji se mogu smatrati neprikladnima, uvredljivima ili koji rezultiraju kršenjem ovih uvjeta i odredbi.

Jamčite i izjavljujete sljedeće:

Imate pravo objavljivati komentare na našoj web stranici i za to imate sve potrebne licence i privole;
Primjedbama se ne krše nikakva prava intelektualnog vlasništva, uključujući, bez ograničenja, autorsko pravo, patent ili zaštitni znak bilo koje treće strane;
Komentari ne sadrže nikakve klevetničke, klevetničke, uvredljive, nepristojne ili na drugi način nezakonite materijale koji predstavljaju narušavanje privatnosti.
Komentari se neće koristiti za traženje ili promicanje poslovanja ili carine ili za predstavljanje komercijalnih aktivnosti ili nezakonitih aktivnosti.

Ovime dajete EKUPI ELEKTRONICKA neisključivu licencu za korištenje, reprodukciju, uređivanje i ovlašćivanje drugih da koriste, reproduciraju i uređuju bilo koji od vaših komentara u bilo kojem obliku, formatu ili mediju.

Uspostavljanje hiperveza na naš sadržaj:

Sljedeće organizacije mogu se povezati s našom web stranicom bez prethodnog pismenog dopuštenja:

Vladine agencije;
Tražilice;
Novinske organizacije;
Distributeri internetskih imenika mogu se povezati s našom web stranicom na isti način na koji stvaraju hiperveze na web stranice drugih uvrštenih tvrtki; i… Akreditirana poduzeća na razini cijelog sustava, isključujući neprofitne organizacije

5/5
Scroll naar boven