EKUPI ELEKTRONICKA

Otkrijte stare i nove generacije slušalica s virtualnom stvarnošću uz Playstation VR, HTC Vive ili META Quest 2 i META Rif (ex Oculus Rift). Doživite izvanredno vizualno i osjetilno uranjanje uživo od kuće. Vrijeme je da se opremite, odlučite se za sve konzole kompatibilne s Playstation VR igrama ili računalima kompatibilnim s virtualnom stvarnošću. Ne propustite slušalice s mješovitom stvarnošću zbog kojih ćete doživjeti drugačije i nevjerojatno iskustvo, baš kao i VR slušalice za pametne telefone. Kako biste također koristili svom djetetu, uđite u svijet videoigara za djecu. Zaronite još dublje u budućnost uz igre kompatibilne s virtualnom stvarnošću i nabavite ih po nižoj cijeni jeftinim video igrama. Ne propustite najnovije vijesti prateći vijesti o videoigrama.

PS5

Kupite online za video igre širok izbor više samostalnog hardvera po niskim cijenama svaki dan.

Kupite konzole, kontrolere, dodatnu opremu i igre na diskovima za PS5 izravno od EKUPI ELEKTRONICKA Uživajte u munjevitom punjenju zahvaljujući ultra brzom SSD-u,

INTERNETSKA TRGOVINA

Gaming

Imamo cijeli niz video igara za vaš užitak. PS5 NITENDO SWICTH Uključujući svu dodatnu opremu

Elektronicka

MOBITELI I DODACI Imate najbolje mobilne telefone po nenadmašnim cijenama.

MS ENERGY električni romobil e20

MS ENERGY električni romobil e20

Vrt, kampiranje, kuće i sport

Šator za kampiranje Bicikle Škare

Pozdrav Narudžbu sam primio u 72 sata u Hrvatskoj i predlažem da snažno kupujete na ovoj stranici. Osim toga, moj PS5 isporučen je sa svim dodacima. Veliko hvala EKUPI ELECKTRONICKA
nikolina franić
Stvarno sam dobio i bicikl i šator za kampiranje koji su mi dostavljeni. Ne mogu vam reći koliko su puta moja djeca zadovoljna vašim uslugama. Puno ću pričati o tebi sa svojim voljenima. Ti si super efikasan i brz.
Željka Križanić
Pozdrav Nakon što primim svoj Thermomix isporučen za 72 sata, skidam vam kapu, vaša dostavna služba besprijekorna je u cijeloj Europi.
Mirela Bahlen

©Ekupi Elektronicka 2023 Sva prava pridržana.

Scroll naar boven